Home Aanbod De Villa

De Villa

De Villa is en blijft de blikvanger van Landgoed Klingelbeek. Het monumentale gebouw heeft hoge ramen en vele authentieke details. Ze is het meest uitgesproken in kleur en behoudt de meest prominente ligging aan de Rijn.

De voorgevel van de Villa wordt volledig gerestaureerd. Van de zijgevels wordt zoveel mogelijk behouden en in goede staat gebracht. De achtergevel – nu nog vervallen – wordt geheel vernieuwd en krijgt een eigentijds gezicht dat heel goed past bij de imposante voorkant. De villa blijft één geheel, maar er worden drie tijdslagen zichtbaar: de 19e-eeuwse voorgevel, de naoorlogse zijgevels en de eigentijdse achtergevel.

Ook de binnenkant van de Villa zal met zorg worden ontwikkeld met veel oog voor oorspronkelijke details. Het voorlopige plan is om 5 appartementen, 1 studio en 1 penthouse te realiseren. Het ontwerp wordt momenteel verder uitgewerkt. 
 
Ontwerp: OpZoom Architecten
 
Plan:
  • 3 studio's in het souterrain - woonoppervlakte variërend van 50 m2 tot 100 m2
  • 4 appartemtenten op de begane grond en eerste verdieping - woonoppervlakte variërend van 89 m2 tot 166 m2
  • 1 penthouse op de tweede verdieping - woonoppervlakte 183 m2
 
Voorlopige planning:
  • Start bouw: vierde kwartaal 2019
  • Start verkoop: vierde kwartaal 2019
  • Oplevering: eerste kwartaal 2020

De impressies en plannen zijn in concept en onder voorbehoud van wijzigingen met betrekking tot grootte, indeling en uitstraling.

Interesse?

Wilt u graag wonen op Landgoed Klingelbeek of meer informatie?

Café & Studio’s TuinHUIS Rijnzicht POORTHUIS Villa Littlevillage --> Badhuis Boothuis IN VERKOOP BEKIJK AANBOD Bosgebouw IN VERKOOP BEKIJK AANBOD Vijver huis

Klik op een gebouw voor meer informatie